Obento IT Consultancy

My Photo Mijn naam is Tom Steenbergen en ik ben onafhankelijk IT applicatie architect / ontwikkelaar / project manager, gespecialiseerd in het bouwen van IBM Lotus Notes / Domino (web)applicaties (eCommerce, content management, workflow, koppelingen met back-office) en IBM Websphere Commerce.
Ik ben flexibel inzetbaar voor kleine en grotere projecten in diverse rollen van project manager tot applicatie ontwikkelaar.
Deze diensten worden aangeboden onder de naam Obento IT Consultancy.

Waarom 'obento'
Een 'obento' is een Japanse lunchbox. Geen plastic trommel, maar een fraai afgewerkt houten doosje. In een obento is de lunch zeer geordend ingepakt en bevat vaak een complete en zeer gevarieerde maaltijd. Het is dan ook altijd verrassend wat er uit de obento komt.

Out of the box
Voor de lunch komt de verrassing uit de obento(box), maar evenzo verrassend kan een frisse blik van buiten zijn. Ik help u graag om de creativiteit en de kwaliteit tijdens het ontwikkeltraject te vergroten.
Of zit u met een vastgelopen project? Misschien kan ik u helpen om het weer vlot te trekken.

Structuur
Net als een obento hebben IT projecten ook een bepaalde ordening en volgordelijkheid nodig om tot een succesvol einde te komen. Denk daarbij aan de diverse analyse en ontwerpfasen, zoals informatie analyse, functioneel ontwerp, technisch ontwerp, realisatie, testen en implementatie. Obento IT Consultancy gaat hier, naar gelang de omvang van een project, altijd pragmatisch mee om en uiteraard altijd in overleg met u als klant.

Kennis en ervaring
Ik heb ruim 24 jaar ervaring in ICT applicatie ontwikkeling waarvan 15 jaar met IBM Lotus Notes/Domino en IBM Websphere Commerce.
- Certified IBM Application Developer Lotus Notes/Domino 8.5
- Prince2 Practioner

Flexibel
Flexibel en snel inzetbaar, ik ben ook beschikbaar voor korte projecten. U kunt dus ook voor uw kleine onderhouds- en uitbreidingswerkzaamheden bij mij terecht. Van enkele dagen tot enkele maanden.